Vino cu familia sau prietenii la

Angofa Party Experience 

by Mangalitza Food Art!

Duminică – 21.08.2022, intervalul 12.00 – 18.00

Şcoala din Angofa – Angofa Wildlife Centre

 

Vă așteaptă o după-masă de poveste petrecută în „natura sălbatică medievală a Europei moderne”, cu arome sighișorene, vin românesc, atelier de biodiversitate și muzică jazz cu Ana Maria Galea (voce) și Daniel Csikos (pian).

 

270 lei (tva inclus) / persoană

(copiii sub 12 ani au gratuitate, iar cei între 12-18 ani au reducere 20%)

Capacitate maximă: 100 persoane

 

Program eveniment

12.00 – Primirea invitaţilor cu bar deschis

Apă plată/gazoasă, socată, suc de coarne, suc de lavandă, vin alb sec – Fetească regală, crama Villa Vinèa; vin roze sec – La Plage cupaj, crama Rasova.

 

13.00 – Degustarea aperitivelor

Salam Mangalitza, Salam picant Mangalitza, Capocollo Mangalitza, Slănină Mangalitza, Caş de Saschiz, Caşcaval de Saschiz, roşii de la Grădinile Mălâncrav, ardei gras de la Grădinile Mălâncrav.

Vin alb sec – Fetească regală, crama Villa Vinèa; vin roze sec – La Plage cupaj, crama Rasova.

14.00 – Plimbare cu ghid în inima florei şi faunei din Angofa

 

16.00 – Cină de poveste

Ceaun cu pulpă de mangaliţa, sos salsa dulce în stil italian şi mămăliguţă.

Vin roşu sec – Fetească neagră Nomad, crama Aurelia Vişinescu.

 

17.30  – Desert îmbietor

Plăcintă cu prune, lichiu şi fructe de sezon.

Pentru cumpărarea biletului de participare, vă rugăm să completaţi toate câmpurile de pe formularul evenimentului pe care îl găsiţi mai jos:

Plata se face integral în avans. După emiterea facturii și plata contravalorii, rezervarea va fi garantată. Ȋn cazul în care până în data de 5.08.2022 nu se vor vinde suficiente bilete, banii vor fi returnați 100%.

Localitatea Angofa aparţine de Sighişoara şi este un fost sat păstoresc strămutat pe strada Română la începutul secolului al XX-lea. Singurele clădiri rămase în picioare mai sunt şcoala, trei case şi câteva şopruri.

Accesul se face din DJ 106 (drumul care uneşte Sighişoara de Agnita). La cca. 1 km de la ieşirea din Sighişoara se lasă la stânga un drum pietruit de cca. 1 km lungime, marcat cu Angofa Wildlife Centre (panou roşu cu scris albastru), care vă duce la şcoala din Angofa, unde parcarea este asigurată.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.